woensdag 15 februari 2012

Schrijf een whitepaper over informatie & kennis en neem zo gratis deel als standhouder op de Marketplace op 20 maart te Gent

Sirris, organiseert binnen het brede thema "Digitale Fabriek”, één van de KMO-IT projecten op dinsdag 20 maart een studiedag te Gent met als onderwerp "Het omzetten van Informatie naar Intelligentie". Doelgroep van dit event zijn managers en directieleden op het gebied van productie, onderzoek en ontwikkeling, supply chain en algemeen management.

Vormt dit ook de doelgroep van uw onderneming en wenst u hen een boodschap over te maken rond het thema “Digitale Fabriek”, dan kan u bij Sirris een white paper indienen. Wordt uw white paper weerhouden, dan kan uw bedrijf kostenloos deelnemen aan de marketplace die tijdens het event georganiseerd wordt. Zo krijgt u toegang tot belangrijke potentiële klanten.

Uw white paper (maximaal 2 A4’s) moet ten laatste op 25 februari 2012 gestuurd worden naar digitale.fabriek@sirris.be. De white paper die u indient moet informatief zijn! Bedrijfspresentaties of productpresentaties zullen weinig kans hebben geselecteerd te worden.

Download het volledige document van deze Call for Paper http://www.kmo-it.be/images/res2539_13.pdf.
Download het briefhoofd waarop u uw Paper moet in dienen http://www.kmo-it.be/images/res2539_12.docx.

Goedgekeurde white papers worden verspreid onder de deelnemers aan dit event en na het event ook nog via andere kanalen verdeeld.

Ik kijk met belangstelling uit naar uw white paper en hoop u te ontmoeten op het event van 20 maart in Auberge du Pecheur te Sint-Martens Latem.

Themadag - Digitale Fabriek - I2: Van informatie naar intelligentie - 20 maart 2012
In het kader van het EFRO-project Digitale Fabriek organiseert Sirris een themadag met als onderwerp: van data en informatie tot intelligente besluitvorming. De lezingen behandelen de meest recente inzichten in dit domein en concrete bedrijfstoepassingen. Daarnaast zijn er ook lezingen die ingaan op het menselijke aspect. Dit is hoe men de verkregen kennis expliciet maakt en passend formuleert voor overdracht en gebruik. Een boek met een collectie van white papers van bedrijfstoepassingen en een Marketplace maken het geheel compleet.

Dit event heeft als hoofdthema het vertalen van informatie naar Intelligentie, of Business Intelligence en Kennis. Om dat te illustreren gebruiken we het onderstaande beeld gekend als DIKW-model.
De themadag zal bestaan uit:
• lezingen van gastsprekers die passen in het thema 'Van informatie naar Intelligentie'
de uitgave van een 'White Paper Collection'. Dit omvat de bundeling van diverse white papers van bedrijven die relevante informatie willen verschaffen aan de doelgroep.
• een Marketplace waar bedrijven hun oplossingen kunnen voorstellen. Na het event is er een receptie en networking.

De deelnemers krijgen als eerste een boek met de white papers van de exposanten
. Deze verzameling wordt meteen de eerste publicatie in België die over dit thema zal gaan!

Meer info en het inschrijvingsformulier vind je hier http://www.sirris.be/newsItem.aspx?id=14060&LangType=2067.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten